کنجد و خواص ضد سرطانی
کنجد سرشار از لیگنان هایی مانند سزامین و سسامولین است که به عنوان آنتی اکسیدان شناخته شده اند. لیگنانها به عنوان درمان طبیعی سرطان محسوب شده و با تضعیف تومور، احتمال سرطان را کاهش میدهند. دکتر مارجوری مک کولوف از دانشگاه اموری، آتلانتا، ایالات متحده، در یکی از مطالعات خود، نتیجه گرفت که لیگنان ها در پیشگیری از سرطان نقش بالقوه ای دارند. همچنین پرفسور فریدون شهیدی، استاد و محقق دانشگاه نیوفاندلند کانادا با بیش از 600 مقاله، فعالیت آنتی اکسیدانی قابل توجهی از فرآورده های کنجد را در یکی از مطالعات خود منتشر کرده است.
علاوه بر این، دانه های کنجد دارای سطح بالایی از ویتامین E ، ویتامین K و منیزیم هستند که دارای اثر ضد سرطانی قوی در بدن هستند. کنجد همچنین حاوی فیتات، یک ترکیب پیشگیری کننده از سرطان است که به عنوان آنتی اکسیدان عمل کرده و اثرات رادیکال های آزاد را کاهش می دهد. رادیکال های آزاد مواد خطرناک متابولیسم سلولی هستند که موجب سرطان ، بیماری های قلبی، پیری زودرس و نارسایی می شوند. مصرف کنجد نقش موثری در کاهش خطر ابتلا به سرطان خون، سینه، ریه، پانکراس، روده و پروستات دارد.
