ارده 

فرآورده ای ۱۰۰ در صد بر پایه کنجد می باشد که پس از فرآوری (پوست کندن ؛ بو دادن و بوجاری) و آسیاب کردن آن بدست می آید. ارده فرآورده بسیار مقوی و کامل به ویژه برای صبحانه می باشد. این فرآورده را معمولا برای مطلوب تر شدن طمع آن با یک شیرین کننده ( عسل ، شیره انگور ، شیره خرما ، انواع مربا ، شربت شکر و … ) مصرف  می کنند. بدیهی است ارده شامل تمام خواص کنجد بوده با این تمایز که در صد بیشتری از آن (به علت آسیاب شدن) نسبت به کنجد جذب بدن می گردد. همچنین از ارده در تهیه حلواشکری ، سس ارده، سس هوموس و … استفاده می شود.

حقایق تغذیه ایمقدار در هر 100 گرم
انرژی644 کیلو کالری
کلسیم975 میلی گرم
امگا 3450 میلی گرم
پروتئین20.9 گرم
اسیدهای چرب ترانس0
قند0.48 گرم
چربی59.2 گرم
نمک0

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن