حلوا ارده ( حلوا یا حلوا شکری ) از ترکیب ارده با چاشنی حاصل از پخت شکر ، گلوکز و افزودن طعم دهنده هایی نظیر هل و وانیل به دست می آید. این محصول به دلیل استفاده ۵۰ درصدی از ارده در ترکیب آن بسیار مقوی و انرژی زا بوده و دارای تمام خواص کنجد می باشد. دانه کنجد سرشار از کلسیم، منگنز ، منیزیم ، مس ، آهن ، فسفر ، ویتامین های E و B1 ، روی ، مولیبدنیوم ، سلنیوم ، فیبر رژیمی ، سزامین و سسامولین است. حلوا ارده دلیجان در پنج طعم و بسته بندی های متنوع در حال تولید میباشد.