کنجد

کنجد به عنوان کُهن‌ترین محصول روغنی در جهان محسوب می شود که بیش  از 3500 سال سابقه کشت دارد. کنجد در فرهنگ سرزمین‌های شرقی، مدیترانه‌ای و آفریقایی، ارزش بالایی دارد و هزاران سال است که برای خوش‌طعم کردن غذا، تهیه‌ی روغن‌، تقویت و سلامت پوست از آن استفاده می‌شود. کنجد عطر و بوی دلپذیری دارد و به‌دلیل طعم فوق‌العاده‌اش، به‌صورت‌های مختلف از جمله ارده، روغن کنجد و غیره، در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد. دانه های کنجد یک طعم ناب و ظریف، تقریبا نامرئی، به بسیاری از غذاهای آسیایی اضافه می کنند.
با توجه به گزارش سازمان غذا و داروی امریکا ، دانه های کنجد یک منبع غنی از روغن های طبیعی، لیگنان ها، آنتی اکسیدان ها، پروتئین، فیبر غذایی و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، پتاسیم، فسفر و منیزیم هستند. آنها همچنین حاوی ویتامین B1 ( تیامین) ، B2 (ریبوفلاوین)،  B6، B9 (folate) ، روی، مس، سلنیوم و ویتامین E هستند.
از جمله خواص کنجد می توان به موارد زیر اشاره کرد:
جلوگیری از سرطان ، بهبود سلامت قلب ، بهبود فشار خون پایین ، ساختن استخوان های قوی، درمان ناباروری مردان ، جلوگیری از دیابت ، درمان اختلالات خواب ، بهبود هضم ، کاهش التهاب ، افزایش تنفس ، کمک در مراقبت از دندان ، بهبود گردش خون ، سم زدایی بدن ، از بین بردن افسردگی و استرس مزمن و ….
در ادامه مقالات، موارد فوق به طور مفصل و جداگانه توضیح داده خواهد شد.

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن