کنجد سرشار از کلسیم

کنجد، منبعی عالی از کلسیم است که ماده معدنی حیاتی برای سلامت استخوان‌هاست. هر صد گرم کنجد حاوی 975 میلی گرم کلسیم است که نیاز روزانه بدن انسان را بسته به سن از 75 درصد تا 4 برابر تامین میکند. دانه های کنجد نزدیک به 5 برابر شیر حاوی کلسیم هستند. نتایج مطالعات اخیر نشان می دهد که کلسیم در موارد زیر به انسان کمک شایانی می کند: 

  • کمک به محافظت از سلول های کولون در مواجهه با مواد شیمیایی ناشی از شیمی درمانی
  • کمک به جلوگیری از پوکی استخوان به خصوص در سنین بالا یا شرایط خاص مانند آرتریت روماتوئید
  • کمک به جلوگیری از سردرد میگرنی
  • کاهش علائم PMS

همچنین خوردن یک قاشق غذاخوری کنجد موجب تامین 14 درصد از نیاز کلسیم خانم‌ها شده و اگر آنها عادت به بلند کردن ناخن‌هایشان داشته باشند با مصرف کنجد ناخن‌هایشان محکم‌تر شده و ترک و شکنندگی بر روی این عضو که جزئی از زیبایی انگشتان است دیده نمی‌‌شود. کلسیم به همراه منیزیم با تنظیم عملکرد ماهیچه ها – مانند انقباض و انبساط- مانع از  اسپاسم عضلانی میشوند.
زنان در دوران بارداری با کمبود کلسیم مواجه می شوند که دانه های کنجد میتوانند این نیاز را مرتفع سازند.

پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن